torstai 31. toukokuuta 2012

Jäähyväiskortteja tarhan tädeille ja ip ohjaajille

Täällä on askarreltu urakkana ja sarjana kortteja tärkeille ihmisille, jotka ovat tehneet arvokasta työtä lastemme parissa. Niin se vain on lukuvuosi lopuillaan ja on aika kiittää muutamaakin ihmistä. Esikoinen jättää huomenna iltapäiväkerhon tädeille läksiäislahjat näiden korttien kera:
Ja nuorimmainen vei tänään päiväkodintädeille pienet lahjat näiden korttien kera:

torstai 17. toukokuuta 2012

Kynnyksen yli...

Kokeilumielessä tarjosin korttejani myyntiin Eusun nettipuotiin ja siellähän ne nyt ovat :) Saa nähdä palautuuko takaisin joskus vai saavatko jostain uuden kodin - saavatko olla viestin viejänä ja ilahduttaa tai muistaa jotakin. Tämä on maailman mittakaavassa pieni juttu, mutta itselleni aika suuri. Miten sitä voikaan olla niin kriittinen omien tekemisiensä kanssa... No, tässä muutama ote Eusun hyllyillä olevista korteistani, lähinnä mitä eri kategorioita niitä on:

maanantai 14. toukokuuta 2012

Kaksiosaisia kortteja

Persoonalliset kortit, arkaankin tilanteeseen, sellaisiin tilanteisiin, joissa tuntuu ettei sanat välttämättä riitä. Tilanteisiin joissa toinen osapuoli ei ole tarpeeksi läsnä. Kortteja ojennettavaksi ystävälle nyt ja tässä tai vaikkapa viestittämään tunteista muurin taakse... Tässä ensimmäisiä Älämölö - kuKKuu korttejani, joissa on kierrätetty mm. kirjaston vanhoja kirjoja. Klikkaa kuvia isommaksi niin näet kunnolla korttien tekstit.
"Voit haaveilla mistä tahansa"
"Nähdään"
"Olen yksinäni"
"Ovi on kiinni"
"Onko sinulla nyt parempi olo?"
"Vähän omituista"
"Anteeksi"

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Mikä Älämölö - kuKKuu

Älämölö - kuKKuu syntyi parin vahingon kautta. Kosketusnäyttöpuhelin kirjoitti housun taskussa viestiä itsekseen ennakoiva tekstinsyöttö päällä....ja aloitteleva kuvankäsittelijä loi ihmeellisen kuvan. Nämä kaksi kun löysivät toisensa, syntyi tämä blogini: Älämölö - kuKKuu. Tämä blogi on Askarteluvuoren pikkuveli. Askarteluvuorella olen jo vuosia tehnyt atc kortteja ja muita kollaasitöitä. Nyt ajatuksena kokeilu uuteen ---- älämölöön, jossa joku kukkuu. Vain mielikuvitus on rajana, antaa ajatuksen lentää ja katsotaan mitä syntyy!